Problémové vyučování a jeho využití při výuce chemie na základní škole - Krečmerová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá teoretickými a historickými východisky metody problémového vyučování a využitím problémového způsobu výuky chemie na základní škole. Uvádí příklady problémových úloh, které je možno využít v pedagogické praxi při výuce chemie.
Keywords: pedagogika; didaktika; chemie; základní škola; problémová výuka; příklady