Marketing cestovního ruchu se zaměřením na oblast Slovácka - Konečná, Lenka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá marketingem cestovního ruchu na Slovácku. Mimo jiné nabízí možnosti zlepšení návštěvnosti této oblasti.
Keywords: Cestovní ruch; marketing cestovního ruchu; Slovácko; Marketingový mix