Řízení nákupu ve společnosti Flextronics International s.r.o. - Kolář, Josef (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá problematikou řízení nákupu ve společnosti Flextronics International s.r.o. Teoretická část práce je věnována charakteristice nákupu a jeho řízení. Součástí teoretické části jsou také modely nákupního procesu a informační systémy nákupu. Analytická část je zaměřena na analýzu řízení nákupu ve společnosti Flextronics International s.r.o. a její shrnutí. Závěr práce je věnován návrhové části, ve které je navrženo nové řešení řízení nákupu a jeho vyhodnocení.
Purchasing management at Flextronics International s.r.o.
Keywords: nákup; řízení nákupu; modely nákupu; nákupní proces; purchase; purchasing management; purchase models; purchasing process