Analýza rozvoje města Pardubic v oblastech životního prostředí a bydlení - Dvořáčková, Dominika (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou rozvoje města Pardubice v oblastech životního prostředí a bydlení. V teoretické části je obecně charakterizováno město Pardubice, životní prostředí, bydlení a strategické plánování. Praktická část analyzuje rozvoj Pardubic v oblastech životního prostředí a bydlení.
Environmental and living development analysis of Pardubice
Keywords: Pardubice; Životní prostředí; bydlení; strategické plánování; Environment; Living; Strategic Planning