Systém rozvoje a vzdělávání vedoucích pracovníků v konkrétním podniku - Ročárková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce se zabývá systémem rozvoje a vzdělávání vedoucích pracovníků společnosti Enteria a.s. a její dceřiné společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice a.s. Cílem práce je zhodnotit kvalitu stávajícího systému rozvoje a vzdělávání v kontextu používaných přístupů, metod a nástrojů. První část definuje odbornou problematiku, druhá analyzuje stávající systém rozvoje a vzdělávání ve vazbě na strategický a systematický přístup. V závěru jsou uvedena doporučení pro zkvalitnění systému rozvoje a vzdělávání ve společnosti.
System of employee development and education in a particular company
Keywords: rozvoj a vzdělávání zaměstnanců; strategický rozvoj a vzdělávání; systematický cyklus rozvoje a vzdělávání; kompetenční přístup; employee development and education; strategic development and education; systematic cycle of development and education; competency-based approach