GPS sledování silničních vozidel a elektronická stazka - Kopecký, Daniel (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce vychází z potřeb firmy HOPI. Zabývá se průzkumem trhu, reflexí k současnému systému instalovanému ve firmě a sestavením funkcionality řešení nového, který bude splňovat základní předpoklady HOPI a současně bude nabízet dostatečně funkční koncept pružně reagující na poptávku trhu.
GPS and ELS
Keywords: doprava; logistika; telematika; trhy; funkcionalita; nákladní vozidla; transport; logistics; telematics; functionality; truck; markets