Měření výkonnosti zaměstnanců ve vybraném podniku - Tichý, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu metod používaných v konkrétním podniku pro měření a řízení výkonnosti zaměstnanců. Cílem práce je zhodnotit současné postupy, identifikovat jejich nedostatky a navrhnout doporučení pro zlepšení efektivity hodnotících procesů. V práci jsou aplikovány metody analýzy a komparace s teoretickými poznatky, které umožňují kritické zhodnocení současného stavu a formulaci konkrétních návrhů na zlepšení. Výsledky této studie mohou přispět k optimalizaci procesu a zvýšení celkové výkonnosti zaměstnanců.
Performance Measurement of Employees in a Selected Company
Keywords: měření výkonnosti; řízení výkonnosti zaměstnanců; hodnocení výkonu; metody hodnocení; řízení lidských zdrojů; firemní výkonnost; zlepšení pracovních procesů; analýza výkonu; nedostatky v hodnocení; doporučení pro zlepšení; employee performance; performance measurement; performance management; human resources; evaluation methods; organizational improvement; employee development; business management; performance assessment; recommendations for improvement.