Rozšíření skladových prostor firmy RM PLASTIG, s.r.o. - Fabián, Filip (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou skladování ve zvoleném podniku. Teoretická část popisuje poznatky z oblasti logistiky a skladování. Praktická část je zaměřena na analýzu současného stavu podniku. V závěru práce jsou uvedeny návrhy na rozšíření skladových prostor.
Extending of the storage space in the firm RM PLASTIG, s.r.o.
Keywords: logistika; skladování; sklady; regálové systémy; logistics; warehousing; storage; shelving systems