Propagace na B2B trhu - Korábová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je navrhnout vhodnou propagační strategii pro zvolený podnik na základě analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, které přibližují problematiku. Druhá část se zabývá popisem podniku, analýzami marketingového prostředí. Závěr je tvořen SWOT analýzou, na jejímž základě je podniku doporučena vhodná strategie propagace.
Promotion on the B2B market
Keywords: B2B trh; propagace; marketing na průmyslových trzích; marketingové analýzy; komunikační nástroje; B2B market; promotion; marketing on idustrial markets; marketing analysis; communication tools