Komplexní postup pro stanovení znečištění v odpadních vodách - Kinkor, Pavel (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována komplexním postupům stanovení znečištění v odpadních vodách v rámci platné legislativy.
Complex procedure for determination of pollution in sewage water
Keywords: legislativa; vzorkování; úprava vzorků; analytické postupy; legislation; sampling; sample preparation; analytical procedures