Bankovní úvěr versus leasing - Kutílek, Jan (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se věnuje komparaci leasingu s úvěrem u vybraných bankovních institucí. Jsou zde vypracovány modelové případy od ČSOB, UCB, KIA Lease a také UniLeasing. Cílem je zjištění, které vede klienty k lepšímu výběru mezi úvěrem a bankovním leasingem. Pozornost je zaměřena na výhody a nevýhody úvěrů a leasingů.
Bank Loan Versus Leasing
Keywords: bankovní úvěr; leasing; komparace; banka; bank loan; leasing; comparison; bank