Hodnocení systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) ve vybraném podniku - Vojáčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zaměřuje na problematiku bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. V první části jsou popsány základní pojmy a jednotlivé složky systému bezpečnosti práce. V praktické části bakalářské práce je zhodnocen systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve společnosti s ručením omezeným OEZ.
Evaluation of safety a health at work in the selected company
Keywords: BOZP; riziko; bezpečnost; prevence; Occupational safety and health; risk; safety; prevention