Restrukturalizace podniku Cukrovary TTD, a. s. - Reinbergrová, Olga (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá teoretickým vysvětlením pojmu restrukturalizace a dále popisuje proces restrukturalizace ve společnosti Cukrovary TTD, a. s. Zmíněn je i proces restrukturalizace celého cukrovarnického odvětví.
Restructuring of firm Cukrovary TTD, a. s.
Keywords: Ekonomika; podniky; restrukturalizace; Reengineering; revitalizace; reorganizace; cukrovarnictví