Metody řešení problémů v architektuře počítačových sítí s použitím síťového analyzátoru WireShark - Holý, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce pojednává nejen o principech zachytávání dat procházejících skrze síť, ale i o jejich analýze. Dále se práce zabývá i následným zpracováním těchto dat. V práci jsou také zmíněny principy a metody návrhu sítě, časté chyby vyskytující se v počítačových sítích a jejich možné řešení.
Solving of problems in computer networks using network analyzer Wireshark
Keywords: počítačové sítě; síťové analyzátory; problémy; řešení; bezpečnost; chyby; computer networks; network analyzers; problems; solutions; safety; mistakes