Rozvoj a využití letiště Vodochody nízkonákladovými leteckými společnostmi - Engelová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce analyzuje kapacitní situaci letiště Praha Ruzyně. Zaměřuje se na řešení nedostatečné kapacity v podobě rozvoje letiště Vodochody. Na základě prognózy vývoje provozu na letišti Vodochody definuje potřebné změny letištní infrastruktury a navrhuje řešení.
Development and usage of the Vodochody airport by low-cost airlines
Keywords: letiště; letištní infrastruktura; kapacita; cestující; nízkonákladové letecké společnosti; airports; aerodrome infrastructure; capacity; passengers; Low-cost airlines