Hodnocení rentability linek ČSA provozovaných letouny Boeing 737 - Procházka, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá hodnocením rentability linek ČSA provozovaných letouny Boeing 737.
An assessment of aprofitability CSA airlines operated by Boeing 737 fleet
Keywords: letecké linky; rentabilita; kalkulace nákladů; ČSA