Náklady ve firmě Stravin, s.r.o. - Koluch, Karel (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu nákladů ve firmě Stravin, s.r.o., která se zabývá pekařskou a cukrářskou výrobou. Cílem práce je v rámci analýzy nákladů určit skutečný podíl nákladových položek na celkových nákladech a na základě výsledků této analýzy navrhnout opatření, která by mohla zlepšit finanční situaci podniku Stravin, s.r.o..
Cost in the firm Stravin, s.r.o.
Keywords: Náklady; nákladové funkce; analýzy; kalkulace; Costs; cost functions; analyses; calculation