Provozní dopady aplikace ochranných vzdáleností podle TNŽ 34 2620 - Fiala, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou ochranných vzdáleností a jejich dopady na organizaci a řízení železniční dopravy. Navrhuje metodiku zjišťování provozních dopadů a možnosti jejich minimalizace.
Operational consequences of application of protective distances according to TNŽ 34 2620
Keywords: Ochranná vzdálenost; boční ochrana; návěstění; Jízdní řád; Protective distance; flank protection; signalling; time table