Přínosy geomarketingu pro vybranou oblast - Stránský, David (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá využitím geografických informačních systémů (GIS) v marketingu ve vybraném podniku. První část práce je věnována obecné charakteristice GIS a geomarketingu. V následující části je popsán vybraný podnik a uvedeny příklady využití geomarketingu s cílem identifikovat možné přínosy pro podnik, které jsou znázorněny formou mapových výstupů.
Benefits of geomarketing for the chosen sector
Keywords: GIS; marketing; geomarketing; geografické informační systémy; přínosy GIS v podniku; GIS; marketing; geomarketing; geographical information systems; benefits of GIS in company