Optimalizace rozmístění dep přepravní společnosti DPD - Pípal, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce je zpracována na téma "Optimalizace rozmístění dep přepravní společnosti DPD". Obsahem práce je návrh umístění nových dep a zavedení dalších centrálních překladišť do stávající přepravní sítě. Dále hodnocení provedených návrhů, jejich přínos a realizace.
Optimization of DPD company depots location
Keywords: Optimalizace; depa; centrální překladiště; DPD; zásilky; Optimization; depots; hubs; DPD; consignments