Návrh opatření na odstranění opotřebení výstelek pro traťovou čističku štěrku - Baňanka, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá příčinami nadměrného opotřebení výstelek těžících žlabů strojních čističek štěrkového lože. Zkoumá vlastnosti použitého materiálu, analyzuje mechanické namáhání daných součástí a navrhuje způsoby zvýšení životnosti těchto výstelek.
Suggestion pass procuration to is pose off waring atrittion epithelium in season cleaner grit
Keywords: železniční tratě; železniční stavby; stroje; opotřebení; strojní součásti