Analýza IDS v PLzeňském kraji z hlediska autobusové dopravy - Vlachová, Helena (Univerzita Pardubice, 2006)
Popis budování IDS, současný stav v Plzeňském regionu, začlenění ČSAD autobusy Plzeň a.s. v IDP. Návrh nové zóny a optimalizace linek, přínosy optimalizace autobusových linek.
Pilsner region IDS analysis in point of view of bus transportation
Keywords: Integrovaný dopravní systém; Plzeňsko; autobusová doprava