Využití animací v online reklamě - Stříteská, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem práce je představit dostupné formáty animací a jejich možnosti využití v online reklamě, popsat výhody a nevýhody animované reklamy oproti jiným formám online reklamy. Součástí práce je na vybraném příkladu popsat proces tvorby animované reklamy.
Use of animations in online advertising
Keywords: marketing; reklama; animace; animovaná reklama; online reklama; marketing mix; online marketing; reklama na internetu; marketing; advertising; animation; animated advert; online advertising; marketing mix; online marketing; internet advertising