Možnosti vytápění rodinného domu, analýza nákladů - Müllerová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení složitosti projektování otopného systému rodinného domu a na jeho konkrétním případě ukáže specifika využití různých energetických zdrojů pro vytápění. Jednotlivé varianty budou porovnány z hlediska nákladů.
Ways and Means of Family House Heating (System), Costs Analysis
Keywords: vytápění; náklady; elektřina; plyn; dřevo; tepelné čerpadlo; biomasa; solární energie; heating; costs; electricity; gas; wood; heat pump; biomass; solar energy