Návrh a realizace mobilní aplikace využívající možnosti geolokace - Šafář, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá možnostmi geolokace a využitím výsledků geolokace v mobilních aplikacích webových i nativních. V rámci diplomové práce bylo úkolem navrhnout a vytvořit nativní mobilní aplikaci, která bude využívat geolokační metody, pracovat s geografickými údaji získanými pomocí těchto metod a zobrazovat je uživateli ve srozumitelné formě.
Design and implementation of mobile application using geolocation options
Keywords: možnosti geolokace; mobilní zařízení; geografická data; navigace; GPS; geolocation options; mobile device; geographic datam navigation