Sanace rodiny jako způsob práce s dysfunkční rodinou - Tancibudková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
V této práci pojednávám o možnosti sanování (uzdravení) dysfunkční rodiny, o metodách práce s rodinou. Zabývám se právními aspekty sanace rodiny. Výzkum je zaměřen na metody práce s dysfunkční rodinou. Použitou výzkumnou metodou je případová studie.
Improvement of the Family Life as a Form of Work with Dysfunctional Family
Keywords: rodina; děti; sociální práce; dysfunkce; ochrana dětí; zanedbávání; family; children; social Work; dysfunction; protection of children; neglect