Obslužnost terminálů kontejnerové dopravy silničními motorovými dopravními prostředky (Kolín, Pardubice) - Macela, Vladimír (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je předložit model řešení dopravní obslužnosti kontejnerového terminálu ČSKD - INTRANS Pardubice při zvýšení počtu přeprav kontejnerů přes tento kontejnerový terminál.
Keywords: Kombinovaná doprava; kontejnerová přeprava; kontejnerový terminál; ČSKD - INTRANS a.s.