Technická infrastruktura a rozvojová politika obcí - Sochová, Irena (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá technickou infrastrukturou a rozvojovou politikou obcí. První kapitola objasňuje pojem infrastruktura, zvláště se zaměřuje na technickou infrastrukturu obcí. Další část práce se věnuje rozvojovým podmínkám obcí a zdrojům využitelným k financování investičních projektů. Třetí kapitola definuje indikátory rozvoje obcí. Další část bakalářské práce je věnována popisu stavu technické infrastruktury v konkrétních obcích. Závěr práce shrnuje dopady investic do technické infrastruktury na budoucí rozvoj vybraných obcí.
Technical Infrastructure and Development Policy of Municipalities
Keywords: obce; technická infrastruktura; rozvojové podmínky; investice; indikátory rozvoje; municipalities; technical infrastructure; development conditions; investments; development indicators