Obec Studenec a její postavení v mikroregionu Jilemnicko - Šír, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce je zaměřena na obec Studenec a její postavení v mikroregionu Jilemnicko. Jsou zde podrobné informace jak o samotné obci tak o mikroregionu Jilemnicko a poslední částí práce je zhodnocení přínosu členství obce Studenec v tomto sdružení.
Village Studenec and its position in microregion Jilemnicko
Keywords: mikroregiony; Jilemnicko; obce; Studenec; veřejná správa