Využití pohledávek v podnikatelské praxi - Voženílek, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Problematika obchodních závazků a zániku pohledávky splněním je zpracována z hlediska občanského práva a obchodního práva. Jsou zde popsány i jiné způsoby využití pohledávek.
Utilisation of obligations in the business practise
Keywords: obchodní právo; obchodní podnikání; Pohledávky; obchodní závazky; věřitelé; dluhy; občanské právo