Problematika neobnovitelných zdrojů - Vlášek, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou neobnovitelných zdrojů.
Problem of unrenewable sources of energy
Keywords: alternativní zdroje; ropa; zemní plyn; tuhá paliva; sluneční energie; větrná energie; jaderná energie; neobnovitelné zdroje