Řízení zásob ve vybrané společnosti - Václavková, Eva (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zabyvá teorií zásob a jejich řízením v praxi. V práci je analyzována problematika řízení zásob ve vybrané společnosti. Cílem je navrhnout řízení zásob vybranych komponent s ohledem na ekonomickou úsporu podniku.
Inventory Management in the Given Company
Keywords: zásoby; řízení zásob; dodávky; náklady; stock; inventory management; deliveries; costs