Strategie regionálního rozvoje pro oblast Mladoboleslavska se zaměřením na cestovní ruch - Trešl, Luděk (Univerzita Pardubice, 2004)
Předmětem práce je profil okresního města Mladá Boleslav, s přihlédnutím na sociálně ekonomické aspekty a vývojové prognózy.
Regional development strategy for the Mladá Boleslav region focusing on tourism
Keywords: Regionální rozvoj; Cestovní ruch; ekonomické aspekty; Mladá Boleslav