Webová aplikace pro uchovávání a sdílení audiovizuálních souborů - Fűrst, Dominik (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro uchovávání a sdílení audiovizuálních souborů, s názvem Personal Cinema. Aplikace je navržena jako cloudová platforma, která umožňuje uživatelům nahrávat, zpracovávat a sdílet videa buď soukromě, nebo veřejně prostřednictvím generovaných odkazů. Teoretická část práce představuje technologie a postupy využité při vývoji aplikace. Praktická část se zaměřuje na samotný proces vývoje, s důrazem na návrh a implementaci dílčích částí aplikace, které společně tvoří finální produkt. Aplikace bude v určité míře provozována na produkčních doménách, s důrazem na bezpečnost, spolehlivost a škálovatelnost systému.
A web application for storing and sharing audio-visual files
Keywords: webová aplikace; CI/CD; Docker; JWT; Traefik; Symfony; CDN; REST; React; web application; CI/CD; Docker; JWT; Traefik; Symfony; CDN; REST; React