Návrh expertního systému - Málek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2009)
V teoretické části bakalářské práce jsou popsány expertní systémy, jejich historie, vlastnosti a možnosti jejich využití. Dále jsou zde podrobněji rozebrány expertní systémy diagnostického charakteru. Tyto znalosti jsou poté použity při realizaci praktické části.
Proposal of expert system
Keywords: expertní systémy; diagnostické expertní systémy; PHP; MySQL; expert systems; diagnostic expert systems