Karusel - Rothanzl, Jiří (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí karuselového zásobníku ovládané pomocí mikroprocesoru Arduino Mega 2560. V práci je uveden přesný popis postupu pomocí 3D modelů a elektronických schémat a obrázků karuselového zásobníku.
Carousel
Keywords: automatizace; karuselový zásobník; Arduino; Grayův kód; automation; Carousel Storage; Arduino; Gray's Code