Trojrozměrná analýza v geografických informačních systémech - Oertelt, Daniel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce shrnuje použití trojrozměrné analýzy v dnešní praxi, podává souvislý výklad výhledu do budoucna a na praktickém příkladě ukazuje její použití.
Three-dimensional analyses in geographical information systems
Keywords: Geografické informační systémy; Analýza