Systém pro daňovou evidenci - Dědina, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem bakalářské práce je vytvoření webové aplikace vhodné pro vedení daňové evidence. Obsahem teoretické části bude seznámení s vývojem webových aplikací a současných norem a standardů v této oblasti. V druhé části bude provedena kritická rešerše dostupných účetních systémů zabývajících se daňovou evidencí. Obsahem praktické části bude zpracování vlastního systému pro vedení několika agend daňového evidence.
System for tax records
Keywords: daňová evidence; html 5; PHP 5; taxt records