Social Media Marketing - možnosti a dopady sociálních sítí - Školudová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním tématem diplomové práce je Social Media Marketing, jako proces propagace značky, produktu, a budování reputace pomocí mediálních kanálů, zvláště sociálních sítí. Cílem diplomové práce je na základě studia odborné literatury, pomocí dotazníkového šetření a rozhovoru se zaměstnancem Social Media Agentury definovat, do jaké míry sociální sítě ovlivňují jejich uživatele v oblasti marketingu a podnikání.
Social media marketing - potentials and impact of the social network
Keywords: social media marketing; social media; sociální sítě; hypertargeting; social networks