Vliv barviv na fotopolymeraci glycidylmethakrylátu - Adamíra, Daniel (Univerzita Pardubice, 2006)
Sledování rychlosti vytvrzování směsi glycidylmethakrylátu metodou infračervené spektroskopie s Fourierovou transformací (FTIR). Sledování stálosti barevného odstínu modelových směsí během UV vytvrzování.
Dyes effect on photopolymerization of glycidylmethacrylat
Keywords: glycidylmethakrylát; infračervená spektroskopie; barviva