Zvýšení kapacity železniční trati Častolovice - Solnice - Ploc, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá zvýšením kapacity železniční trati Častolovice - Solnice. V úvodu práce se analyzuje současný stav trati. Cílem práce je vytipování úzkých míst na trati a jejich následná úprava.
Increasing the capacity of the railway line Častolovice - Solnice
Keywords: úzká místa; železniční doprava; železniční přejezdy; železniční stanice; bottleneck; rail transport; rail crossing; railway station