Úprava logistických procesů v rámci společnosti Koenig & Bauer Grafitec - Hájek, Michal (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zaměřuje na logistické procesy ve společnosti Koenig & Bauer Grafitec. Zabývá se problémy s logistickými procesy a přesněji je zaměřená na skladovací procesy a jejich činnosti. Tato práce je dělena do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na teorii týkající se logistiky a logistických procesů. V druhé kapitole bude provedena analýza vybraných logistických procesů ve společnosti. Z analýzy budou identifikovány možné nedostatky a následně ve třetí kapitole navrženo případné řešení těchto nedostatků.
Modification of Logistics Processes within the Company Koenig & Bauer Grafitec
Keywords: logistika; logistické procesy; logistické činnosti; skladování; logistics; logistics processes; logistics activities; stocking