Zákon o rodině - Myšková, Renáta (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce stručně shrnuje vývoj rodinného práva v Čechách od r. 900 do současnosti, rozebírá zákon č. 94/1963 Sb., o rodině a novelu zákona o rodině (zákon č. 91/1991 Sb.) v rovině teoretické a současně zkoumá účinky novely ZR v praxi v období 8/98-4/99.
The law on family
Keywords: zákon o rodině; rodinné právo; Rodina; rozvody; Náhradní rodinná péče