Aktivní politika zaměstnanosti Úřadu práce v Havlíčkově Brodě - Němcová, Monika (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá nástroji aktivní politiky zaměstnanosti, kterými jsou společensky účelná pracovní místa, veřejně prospěšné práce, místa pro odbornou praxi absolventů škol, rekvalifikační programy a místa vytvářená pro občany se změněnou pracovní schopností.
Keywords: politika zaměstnanosti; Úřad práce; Havlíčkův Brod; veřejně prospěšné práce; rekvalifikace