Sociální politika - Hranáčová, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce pojednává především o sociální politice - konkrétně v ČR a v zemích EU a podrobněji rozebírá oblast státní sociální podpory v ČR.
Social policy
Keywords: sociální politika; politika zaměstnanosti; sociální zabezpečení; zdravotní politika; bytová politika; státní sociální podpora; vzdělávací politika