Skladování a manipulace se zbožím v podniku Svijanská nápojka s.r.o. - Diviš, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá skladováním a manipulací se zbožím v podniku Svijanská nápojka s.r.o. První kapitola obsahuje teoreticky popsanou problematiku skladování a manipulace. Druhá část práce se zaobírá podnikem Svijanská nápojka s.r.o. a je zde vyhotovena analýza současného stavu. Třetí kapitola, která vychází z kapitoly druhé, obsahuje návrhy na zlepšení skladování a manipulace v podniku.
Storage and handling of goods in the company Svijanská nápojka s.r.o.
Keywords: skladování; sklady; skladové prostory; manipulační technika; manipulace; zboží; storage; warehouses; warehouse spaces; handling equipment; manipulation; goods