Přístup vybrané organizace k pracovníkům padesát plus - age management ve vybrané organizaci - Vaníček, Bernard (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato diplomová práce je zaměřena na téma přístup vybrané organizace k pracovníkům padesát plus - age management ve vybrané organizaci. V teoretické části práce je nejdříve popsán problém demografického stárnutí a následně blíže definován koncept age management. Ve výzkumné části je popsána organizace, ve které výzkum probíhal a následně je formou dotazníkového šetření analyzován samotný koncept age management v této organizaci. V poslední části práce jsou pak popsány návrhy a doporučení.
Organisational performance to workers fifty plus (50+) - age management in selected organisation
Keywords: age management; demografické stárnutí; pracovní schopnost; age management; demographic ageing; work ability