Rozvoj dovednosti poslechu - Hanušová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá zdokonalováním poslechu dospělých ve výuce anglického jazyka. Dále uvádí, co termín poslechu znamená, a jakou pozici poslech zaujímá v současné výuce anglického jazyka. Specifikuje též, jakými způsoby si studenti mohou poslech zdokonalovat při poslechových cvičeních.
Learning to listen
Keywords: poslech v anglickém jazyce; stádia poslechových cvičení; akční výzkum; listening; listening processes; stages of listening; action research