Analýza chování cyklistů na pozemních komunikacích - Málek, Kamil (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce je sestavena jako bakalářská práce, ve které autor analyzoval chování cyklistů na pozemních komunikacích. Autor provedl průzkum pomocí dotazníku, který šířil pomocí sociálních sítí, a zároveň provedl svůj průzkum v okolí Chrudimi a Pardubic.
Analysis of the behavior of cyclists in road traffic
Keywords: analýza cyklistů; cyklistická infrastruktura; Chrudim - Medlešice; Masarykovo náměstí v Chrudimi; Pardubice Nemošice - Ostřešany; cyclist analysis; cycling infrastructure; Chrudim - Medlešice; Masaryk Square in Chrudim; Pardubice Nemošice - Ostřešany