3D model části univerzitního kampusu - Jelínek, Jakub Filip (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce se zabývá tvorbou 3D modelů v softwaru Blender, přípravou a aplikací textur na objekt a animací kamery i dalších objektů ve vytvořené scéně pro celkovou prezentaci modelu. Jsou zde uvedeny podrobné postupy k docílení uvedeného modelu, které lze aplikovat i na díla podobná. Ukázkou je model Fakulty ekonomicko-správní včetně budov v okolí fakulty.
3D model of part of the university campus
Keywords: Blender; 3D modelování; textury; animace; tvorba videa; Blender; 3D modelling; textures; animation; video editing